HİZMETLERİMİZ

Hizmetler

Firmamızdan, taşımacılık alanında aklınıza gelebilecek sektörü ilgilendiren tüm ihtiyaçlarınız için hizmet talep edebilirsiniz. Hem de ücretsiz. Sektörü ilgilendiren farklı bir taşımacılık işiniz mi var? lütfen bizi arayarak destek isteyebilir ve işiniz için en uygun fiyatı alabilirsiniz.

Asansörlü Taşımacılık

Star Taşımacılık, en geniş araç ve yük asansörü filosu ile aynı gün onlarca noktada asansörlü taşıma hizmeti verebilmektedir. 25. kata kadar ulaşabilen asansör sistemi ile Mersin’de bir ilke imza attık. Yalnızca Mersin’de değil tüm Türkiye’de ilkleri müşterilerine yaşatan bir firma olarak çözüm odaklı çalışmalarımızla müşterilerimizin her zaman güvenini kazandık.

Şuan yirmiden fazla yük asansörümüz ile aynı anda bir çok noktada hizmet sunabilmekteyiz.

Çok nadir olarak gerçekleştirdiğimiz yüksek kat taşımalarımızdan birine ait çekilen videoyu sizlerle paylaşıyoruz. İyi seyirler.

Evden Eve Nakliyat

Star Asansörlü Nakliyat ekibi olarak, müşterilerimizle birlikte taşımacılık işlemi için kararlaştırdığımız randevu gününde eksperlerimiz evinize gelerek gerekli olan incelemelerini yaparlar. Ekspertiz hizmetinin amacı taşıma fiyatını netleştirmek, sahip olduğunuz eşyaların nasıl bir araç ile taşınabileceğini tespit etmek, kaç kişilik kadronun taşınma işlemi için yeterli olacağını saptamak ve evden eve taşınma işlemi için ne kadarlık bir sigortaya ihtiyaç duyulduğunu tespit etmektir.

Eğer karşılıklı anlaşma sağlanması durumunda taşınma işlemi için bir sözleşme hazırlanarak imzalanır. Evden eve nakliyat hizmeti için bundan sonraki aşamalarda ise taşınmaya karar verilen gün eğer eşyalarınızın sayısı fazla ise bir gün önceden değilse taşınmanın olacağı gün ambalajlama ve paketleme elemanlarımız gelerek eşyalarınızın paketleme ve ambalajlama işlemlerini yaparlar.

Ambalaj malzemesi olarak “Beyaz eşya, mobilya, koltuk takımları, vb.” Avrupa’dan ithal pet graft kağıtları, kırılacak eşyalarınız ise beyaz kağıtlara sarılıp özel karton kutulara yerleştirilir. Evden eve nakliyat hizmetinde aile bireylerinden bir kişinin olması yeterlidir. Taşınma işlemi esnasında eşyalarınızın zarar görmemesi için gerekli prosedürler uygulanarak, paketleme ve ambalajlama işleminde büyük önem gözetmektedir.

Mersin Evden Eve Nakliyat hizmetleri, Star Nakliyat firmasının müşterilerine sunduğu yüksek kalitede evden eve nakliyat ve asansörlü taşımacılık ile ekonomik fiyatlandırma sayesinde, Mersin’de bulunan kisi ve kurumlara taşınma konusunda ciddi kolaylık ve kalite sağlamaktadır.

Aynı zamanda müşterimiz taşınma işleminin bittiğini tam olarak belirttiği takdirde elemanlarımız işlemlerini bitirmiş oluyorlar. Yapılması gereken ve yapabilecekleri her türlü işlemi gerçekleştiren personelimiz uzman olarak eğitim almış kişilerden oluşmaktadır. Eşyalarınızın taşınması sırasında doğabilecek hasarlarda, eğer firmamız sorumluluğunda olmuş ise, sorumluluk firmamıza aittir.

Mersin Star Asansörlü Taşımacılık ekibi olarak karşılaşabileceğimiz tüm olumsuzlukları düşünerek eşyalarınız için sigorta işlemi de yapmaktayız. Müşterilerimizle görüşme esnasından, taşımacılık işlemleri tamamen bitene kadar yapılabilecek ne k

Parça Eşya Taşımacılığı

Parça eşya nakliyesi hizmetini, her firma gibi firmamız da vermektedir. bizimle çalışma için komple evinizi veya iş yerinizi taşıtmak zorunda değilsiniz. Birkaç parça eşyanız içinde bizden hizmet alabilirsiniz.

Örneğin; bir buzdolabı, 2 parça koltuk ve bir televizyonunuzu başka bir ile göndermek istiyorsunuz. Bunun için de bizden hizmet alabilirsiniz. Normal taşımacılıkta olduğu gibi aynı koşullar altında taşınması sağlanan parça eşyalarınız, özenli bir şekilde paketlenerek, gönderimi yapılacak ile giden diğer eşyalarla birlikte taşınır.

Böylece hem sizin için daha ekonomik bir taşıma gerçekleşmiş olur hem de bizim için. Parça eşya nakliyesi hizmetimi almak isterseniz veya bilgi almak isterseniz bizimle iletişim kurmanız yeterli olacaktır.

Ofis Nakliyesi

Star Taşımacılık ekibi olarak, Sistemli çalışmak ev ve ofis taşımacılığı hizmetlerini verirken düzenleyici bir unsurdur; işlerin zamanında ve doğru yapılmasını sağlar. Günümüzde ofis, teknolojik gereklilikler etrafında şekillenen, yenilikçi bir anlayış üzerine kuruludur. Gelişen teknolojiyi kullanarak hizmet kalitesini sürekli artıran şirketler, çalıştıkları firmalardan da kaliteli hizmet beklemektedir.
Tüketicinin beklentilerini karşılamak için Star Nakliyat, Avrupa standartlarında ofis taşıma sistemi geliştirmiştir. Gereken özen ve titizlik gösterilerek gerçekleştirilen taşıma sistemimiz sayesinde, garantili ve güvenli bir hizmet sunmaktayız.
Detaylar için bizi arayabilirsiniz.

Fuar ve Stand Taşıma

Fuar, Stand ve Sergi gibi ürün tanıtımlarınız için bizde destek olmak isteriz.

Ürün tanıtımlarınızda firmamızında katkısının olması bizi memnun edecektir. Reklamını yapacağınız ürünlerin en temiz ve en sağlam şekilde taşınması gerekmektedir. Herhangi bir eziklik kırılma ya da kirlenme söz konusu olmaması gerekir. Bu nedenle, daha özenli paketleme yapılmalı ve dikkatli bir şekilde taşınmalıdır tüm ürünler.

Yalnızca evden eve taşımacılık firması olmadığımızı verdiğimizi hizmetlerimizden anladığınızı düşünerek, nakliyat alanında her türlü hizmeti verdiğimizi belirtmek isteriz.

Hizmetlerimizin haricinde, nakliyat sektörü içerisine giren tüm işleriniz için bizden bilgi alabilirsiniz.

Expertiz

Star Taşımacılık ekibi olarak, en önemli değerlerimizden biri müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnuniyeti demek, müşterimizin nakliye ile ilgili tüm ihtiyaçlarını giderebilmek demektir bizim için. İyi iletişim kurabilmek ve müşterimizin ne istediğini iyi anlayabilmektir. Bunun için verdiğimiz hizmetler arasında expertiz hizmeti de bulunmaktadır.

Nedir Expertiz Hizmeti?
Kısaca açıklayacak olursak, firmamızda bulunan bir yetkilinin, taşınacak eşyaları, taşınacağınız yeri ve taşıyacağımız yeri görmesidir. Eşyalarınızın durum değerlendirmesi yapılır ve değeri ne olursa olsun en iyi şekilde paketlenip sigortalama işlemi yapılmasının ardından taşıma işlemi gerçekleştirilir. Bütün bu işlemlerin daha sağlıklı yürütülmesi ve yapılacak nakliye işlemi için en doğru fiyatın verilmesi açısından expertiz hizmeti büyük önem taşımaktadır. Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Depolama

Bizzat firmamızın bünyesinde bulunan kapalı alanlarımızda eşyalarınızı güvenli bir şekilde depolamaktayız. Çok zor bir durum olmadığı sürece diğer firmalar gibi dışarıdan kiralama yaparak değil direkt olarak firmamıza ait depolarda eşyalarınızı istediğiniz süre kadar muhafaza edebilirsiniz.

Kapalı alanlarımızın şirketimize ait olmasının hem firmamıza hem de müşterilerimize ciddi anlamda avantajları vardır. En önemli avantajlardan biri de dışarıdan yapılan kiralamalara göre çok daha uygun fiyatlı olmasıdır. Yükünüz bizimle güvende. Dilediğiniz kadar bekletebilirsiniz. Detaylar için lütfen iletişime geçiniz.

Banka ve Kurum Taşımacılığı

Şirketimiz banka eşyaların taşımasından önce expert göndermekte ve eşyaların detaylı bir raporunu çıkartmaktadır. Böylelikle ne tür eşyaların olduğu tespit edilir ve hangi eşyaların taşınacağı bilinmektedir. Bu bilgiler doğrultusunda nakliye aracı seçilir taşınacak eşyalara göre ambalajlar belirlenir ve personel hazırlanır.

Personelimiz dikkatli bir şekilde eşyaları hazırlamakta ve eşya türüne göre paketleme işlemi yapılmaktadır. Banka taşımacılığında önemli olan belgelerin, dokümanların hiçbir sorunla karşılaşılmadan yeni yerine en güvenilir biçimde ulaştırılmasıdır.

Mersin ve Türkiye içinde şehirler arası banka taşımacılığı için, tercih edilen nakliyat şirketi olmak bizim için bir ayrıcalıktır…

Askılı Tekstil Taşıma

Her evden eve nakliye aracımızda özel olarak askılı kıyafetleriniz için, kumaş ve ütüsü bozulacak olan tüm eşyalarınız için yaptırdığımız kapalı askılı kasalar içerisinde taşıma işlemi yapılmaktadır.

Bu şekilde taşınan eşyalarınız 20 saat boyunca yol gitse bile en küçük kırışma ve yıpranma gibi olumsuz şeyler yaşanmamaktadır. Mağaza ve kıyafet işleri ile ilgilen tüm müşterilerimize özel indirimler sunarak bu işi gerçekleştiriyoruz.

Detaylı bilgi ve önerileriniz için bizimle iletişime geçmeyi unutmayınız.